На форумі з'явився новий учасник з незвичайним питанням. Ігор, так його звали, розповів, що нещодавно переїхав на рідну Україну і тепер стоїть перед викликом – як правильно стати на воїнський облік в нашій європейській країні. Чи потрібно йому реєструватися в електронному реєстрі, чи варто йти прямо до найближчого ТЦК?
Ігор вирішив звернутися безпосередньо до Міністерства оборони. Його запит був короткий та конкретний: "Доброго дня, я громадянин України і хочу стати на воїнський облік. Скажіть, будь ласка, чи мені потрібно реєструватися в електронному реєстрі, чи йти до найближчого ТЦК?"
Міністерство оборони відповіло оперативно. У їхньому листі йшлося: "Шановний Ігорю, дякуємо за ваше звернення. Ми раді, що ви хочете виконати свій обов'язок. Ви можете зробити це кількома способами: зареєструватися в електронному реєстрі, піти до найближчого ТЦК або прийти до ЦНАП та стати на облік там."
Ігор відчув певне полегшення, але водночас залишився трохи розгубленим через вибір варіантів. Він вирішив уточнити: "Дякую за відповідь. Але який з варіантів ви вважаєте найкращим? Чи є якісь переваги одного способу над іншими?"
Через кілька днів він отримав новий лист від МО: "Шановний Ігорю, всі варіанти рівнозначні з юридичної точки зору. Однак реєстрація в ЦНАП може бути зручнішою, оскільки вам не доведеться далеко їхати. У кожному разі, вибір залишається за вами."
Ігор вирішив дослухатися до поради і вирушив до ЦНАП. Там його привітно зустріли дві молоді дівчини, швидко уточнили данні і надали всю необхідну інформацію. Вже за кілька хвилин він був офіційно зареєстрованим в системі оборони країни.
Через "Secret confession

" Ігор поділився своїм досвідом і зазначив: "Друзі, якщо хтось зіткнеться з такою ж ситуацією, йдіть до ЦНАП. Це швидко і зручно. А Міністерству оборони України велика подяка за оперативність та допомогу!"
Ebi.Te.Ua ⚡
https://t.me/kievxin ⚡ Silicone boobs valley 😉