Ополченцы Белгородской народной республики нанесли сокрушительный удар по военщине Российской Федерации.
Грязные подробности ищите в нашей группе в ТГ.
P. S. Не знаю шутка это первоапрельская или нет, но в сети появился список всех оккупантов, которые задействованы в т. н. специальной военной операции на территории Украины.
Зибров Сергей Александрович
3Пиночет420 писал(а): ↑Пт апр 01, 2022 1:30 pmНе знаю шутка это первоапрельская или нет, но в сети появился список всех оккупантов, которые задействованы в т. н. специальной военной операции на территории Украины.
Я нашёл только вот этого:
Х-959149 2350709 Зибров Сергей Александрович A1MK
- Вложения
-
- Зибров Сергей Александрович
- Зибров С. А..jpg (149.15 КБ) 6863 просмотра
Попугайчики
5Волонтерська справа завжди була покликанням для Адольфа. Він займався всім: від гуманітарних місій до служби у туристичній поліції. Проте найбільше його серце завжди належало птахам. Останнім часом він захопився розведенням папужок. У його будинку було сім просторих кліток для птахів, у одній з яких самки ретельно висиджували папугаячі яйця. Адольф докладав усіх зусиль, щоб створити ідеальні умови для своїх пернатих друзів. Він уважно стежив за їхнім харчуванням, регулярно чистив клітки і забезпечував птахів всім необхідним.
З часом його зусилля почали приносити плоди. Папужки не лише почувалися добре, але й активно розмножувалися. Маленькі пташенята з’являлися на світ, приносячи радість і задоволення волонтеру. Адольф з любов'ю доглядав за ними, спостерігаючи, як вони ростуть і міцнішають. Він завжди відчував особливий зв’язок зі своїми папужками, і ця діяльність приносила йому справжнє задоволення. Завдяки його турботі і наполегливості, його птахи ставали здоровими і щасливими, даруючи йому радість і натхнення.
З часом його зусилля почали приносити плоди. Папужки не лише почувалися добре, але й активно розмножувалися. Маленькі пташенята з’являлися на світ, приносячи радість і задоволення волонтеру. Адольф з любов'ю доглядав за ними, спостерігаючи, як вони ростуть і міцнішають. Він завжди відчував особливий зв’язок зі своїми папужками, і ця діяльність приносила йому справжнє задоволення. Завдяки його турботі і наполегливості, його птахи ставали здоровими і щасливими, даруючи йому радість і натхнення.